Påls bleie [tekst:] Barbro Lindgren ; [teikningar:] Eva Eriksson ; [til norsk ved Anna Breie]

By: Contributor(s): Material type: TextTextOriginal language: Swedish Publication details: Oslo Samlaget 1995Description: [28] s. kol. illISBN:
  • 8252145299
Uniform titles:
  • Max blöja
Summary: Vesle Pål vil ikkje tisse i bleia, han vil mykje heller tisse på golvet. Løysinga blir at Pål kler på hunden bleia, så kan han tisse på golvet og hunden i bleia. Illustrasjonane er humoristiske akvarellteikningar kor hovudpersonane og det som er omtala i teksten, stig klart fram. Orda som er knytt til teikningane, står som regel på motsett side. Negativt ved teksten er at det er nytta eit barnleg, ukorrekt språk med ufullstendige setningar. Lindgren, Barbro. Påls bleie. Nyn. Samlaget, 1995. 14 bl., ill. Overs.: Anna Breie. Orig. tit.: Max bløja ISBN 82-521-4529-9 Bildebok med kort, barnleg utforma tekst. Her har Pål oppdaga bleia si, han vil ikkje lenger ha den på. Det er mykje meir morosamt å tisse på golvet! No er det hunden som får bleia på seg, heilt til mamma kjem og oppdagar kva som er på ferde... Passar for dei heilt små, frå 1 år. Tekst: Barbro Lind- gren og illustrasjonar ved Eva Eriksson. 14 bl. Format: 15,3x16,5 cm.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bøker Bøker Rosseland skule Biblioteket ex1 Available 51420712

Originaltittel: Max blöja

Nynorsk tekst

Vesle Pål vil ikkje tisse i bleia, han vil mykje heller tisse på golvet. Løysinga blir at Pål kler på hunden bleia, så kan han tisse på golvet og hunden i bleia. Illustrasjonane er humoristiske akvarellteikningar kor hovudpersonane og det som er omtala i teksten, stig klart fram. Orda som er knytt til teikningane, står som regel på motsett side. Negativt ved teksten er at det er nytta eit barnleg, ukorrekt språk med ufullstendige setningar. Lindgren, Barbro. Påls bleie. Nyn. Samlaget, 1995. 14 bl., ill. Overs.: Anna Breie. Orig. tit.: Max bløja ISBN 82-521-4529-9 Bildebok med kort, barnleg utforma tekst. Her har Pål oppdaga bleia si, han vil ikkje lenger ha den på. Det er mykje meir morosamt å tisse på golvet! No er det hunden som får bleia på seg, heilt til mamma kjem og oppdagar kva som er på ferde... Passar for dei heilt små, frå 1 år. Tekst: Barbro Lind- gren og illustrasjonar ved Eva Eriksson. 14 bl. Format: 15,3x16,5 cm.

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.